donderdag 30 april 2009

Personal Challenge

Op het Scraplandforum heb ik een personal challenge gekregen van Kim.
De opdracht was om op mijn LO de volgende dingen te gebruiken:
-Gebruik minimaal 5 verschillende soorten lint
-Gebruik minimaal 3 foto's
-Bedek minimaal een kwart van je LO met journaling
Dat was wel even puzzelen, maar het is me gelukt!!!!!
En dit is mijn uitwerking.
(Andre zal wel blij zijn met de foto's die ik hiervoor gebruikt heb, haha)











De volgende challenge is voor Marielle en voor haar heb ik het volgende bedacht:
-Gebruik 3 foto's
-Gebruik 3 verschillende merken designpapier
-Gebruik op je LO 6 knopen (niet meer en niet minder)
Ik wens haar veel succes met het maken van de LO

donderdag 23 april 2009

We hebben getekend!!!!

We hebben vandaag het koopcontract getekend voor ons nieuwe huis!!!! Oh wat ben ik blij!!!!
ik heb er heel veel zin in. Nu alles met de hypotheek nog rond krijgen, maar dat zal geen probleem zijn. 18 juni krijgen we de sleutel en kunnen we gaan verhuizen. Maar nu moet ik dus wel langzaam aan gaan beginnen met inpakken...... en ik weet echt niet waar ik moet beginnen. Ik heb wel aal verhuisdozen, maar die staan nog netjes opgevouwen in de gang.
Ik denk dat we eerst maar de zolder en de gangkast moeten opruimen, daar staan allemaal spullen in die we toch niet meer gebruiken en dat ruimt dan al lekker op.
Ach, het zal allemaal wel goed komen en als het allemaal achter de rug is, dan hebben een een echte hobbykamer!!! Ik kan al mijn scrapspullen er in kwijt en Andre kan daar lekker met de computer zitten. Ook kunnen we al onze DVD's dan allemaal mooi opbergen en niet meer zoals nu dat er overal wat staat. Want van 38 naar 90 vierkante meter dat is toch wel een flinke verbetering. haha.
Het enige nadeel nu is dat er echt geen scrapwerk meer uit mijn handen komt. ik ben al een week bezig met een boekje over de apenheul en veel verder dan de kaft schilderen en de foto's printen ben ik nog niet gekomen. Ik hoop dat het me toch nog gaat lukken. Ik zal nog maar eens een pogiing wagen en dan zal ik het resultaat zeker hier laten zien.

Oh en voor degenen die het nog niet gezien hebben, dit is het huis wat we gaan kopen:
http://www.funda.nl/koop/diemen/appartement-4498109-prinses-marijkestraat-51/

zaterdag 18 april 2009

Mijn nieuwe spulletjes!!!

Ik heb mezelf vandaag weer eens lekker verwend.
Ik was even naar de scrapwinkel om het Faded China papier van K&Company op te halen wat ik had besteld en natuurlijk heb ik nog een paar leuke dingen meegenomen. waaronder Colorcore cardstock en een borderpons van Fiskars die ik al een tijdje wilde hebben.






























En toen ik lekker thuis op de bank zat werd nog een pakketje gebracht. Ik was vorige week 5 jaar samen met mijn vriend en als kadootje heb ik de Zutter Bind it All gekregen en nog wat papier. Dus dat was even dubbelop vandaag, maar mij hoor je niet klagen. Nu kan ik morgen mooi al mijn nieuwe spulletjes uitpoberen. Dat wordt een fijn weekend!!!!






maandag 13 april 2009

Scrappassion challenge

Vandaag weer lekker aan de scrap geweest. Ik heb de sketch gemaakt voor de wedstrijd van april van het scrappassion challenge blog.

Op het scrappassion challenge blog kun je alle inzendingen van deze maand zien: http://ria-scrappassionchallengeblog.blogspot.com/

Dare to use color Blauw en rood

Ook deze maand doe ik weer mee met de uitdaging van het Dare to use color blog.

De opdracht deze maand was: blauw en rood gebruiken.

Hieroder een sneak en de hele LO kun je zien op: http://daretousecolor.blogspot.com/

zondag 12 april 2009

1e LO's Nikki en Sem

Hier dan de eerste Lo's van Nikki en Sem. Ze zijn 28 maart geboren en zijn nu dus 2weken en een dag oud. Ze liggen nog in het ziekenhuis, maar als alls goed gaat hoop ik dat ze snel met papa en mama mee naar huis mogen.

Ze zijn zo klein en zo lief, dat er natuurlijk wel mooie Lo;s van gemaakt moesten worden en dit is het resultaat.

Dit is Nikki:

















En dit is Sem:

vrijdag 10 april 2009

Fijne paasdagen

Het is alweer bijna pasen. Nog twee nachtjes en dan is het zover. Ik heb zelf niet zoveel met pasen, ja het is leuk dat we extra vrij zijn!!! het enige leuke eraan is dat ik in 2004 op 1e paasdag verkering heb gekregen met mijn mannetje!!!!! En dat is morgen precies 5 jaar!!!! groot feest dus.......NOT. Hij moet morgen de hele dag werken omdat de winkel waar hij werkt gaat verbouwen. Erg jammer, maar we gaan het goed maken. 10 mei gaan we 4 dagen naar Eurodisney!!!! Daar wil ik al heel lang naar toe en omdat we dit jaar 5 jaar samen zijn vonden we het een leuk idee om dat dan zo te vieren.
Morgen dus niet zoveel, maar dat komt allemaal wel weer goed.

Iedereen een heel fijn paasweekend en ik hoop dat het zonnetje blijft stralen voor iedereen!!!!!

maandag 6 april 2009

Wedstrijd Royalty scrapbooking

Ik doe mee aan de wedstrijd van de maand bij het Royalty scrapbooking forum. De opdracht deze maand is: het liften van een LO van één van de DT-leden en verwerk een titel of een deel van een lied in je LO.
Hier kun je de andere inzendingen van deze maans zien: http://royalty-scrapbooking.forum-actief.com/uitwerkingen-van-de-wedstrijd-van-de-maand-f20/

Hieronder eerst de LO die ik gelift heb en daaronder mijn uitwerking:




zondag 5 april 2009

Concert Danny de Munk.

Ik ben gisteren met mijn ouders naar het concert van danny de Munk geweest. het was erg gezellig, leuke meezingmuziek en enthousiast publiek. Hier een paar foto's

Met mijn moeder:
















En met mijn vader:

















En natuurlijk Danny de Munk zelf:




















Mijn favoriete scraps.

Ik zal maar beginnen met het plaatsen van een paar favorite LO's van mij.

Met deze LO heb ik de wedstrijd van Maart gewonnen op het Royalty scrapbooking forum. (onderdeel van de challenge was om minimaal 50% blauw te gebruiken, haha, dat is wel gelukt)


















Deze LO is van mijn vakantieboek van Portugal. ik vindt de kleurencombinatie zelf erg mooi, daarom nog steeds een van mijn favorieten.



















Dit is een van mijn favorieten omdat ik het gehele plaatje gewoon helemaal geweldig vindt. De kleuren, verf een foto passen perfect bij elkaar. Wel moielijk om met een foto te werken van 20x30 cm, maar des te blijer was ik met het resultaat.