donderdag 23 april 2009

We hebben getekend!!!!

We hebben vandaag het koopcontract getekend voor ons nieuwe huis!!!! Oh wat ben ik blij!!!!
ik heb er heel veel zin in. Nu alles met de hypotheek nog rond krijgen, maar dat zal geen probleem zijn. 18 juni krijgen we de sleutel en kunnen we gaan verhuizen. Maar nu moet ik dus wel langzaam aan gaan beginnen met inpakken...... en ik weet echt niet waar ik moet beginnen. Ik heb wel aal verhuisdozen, maar die staan nog netjes opgevouwen in de gang.
Ik denk dat we eerst maar de zolder en de gangkast moeten opruimen, daar staan allemaal spullen in die we toch niet meer gebruiken en dat ruimt dan al lekker op.
Ach, het zal allemaal wel goed komen en als het allemaal achter de rug is, dan hebben een een echte hobbykamer!!! Ik kan al mijn scrapspullen er in kwijt en Andre kan daar lekker met de computer zitten. Ook kunnen we al onze DVD's dan allemaal mooi opbergen en niet meer zoals nu dat er overal wat staat. Want van 38 naar 90 vierkante meter dat is toch wel een flinke verbetering. haha.
Het enige nadeel nu is dat er echt geen scrapwerk meer uit mijn handen komt. ik ben al een week bezig met een boekje over de apenheul en veel verder dan de kaft schilderen en de foto's printen ben ik nog niet gekomen. Ik hoop dat het me toch nog gaat lukken. Ik zal nog maar eens een pogiing wagen en dan zal ik het resultaat zeker hier laten zien.

Oh en voor degenen die het nog niet gezien hebben, dit is het huis wat we gaan kopen:
http://www.funda.nl/koop/diemen/appartement-4498109-prinses-marijkestraat-51/

3 opmerkingen:

 1. Nog een keer van harte met jullie nieuwe huis!! Heel veel geluk samen en veel woonplezier gewenst, maar met bijna 3 keer zoveel ruimte moet dat lukken! ;-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte nogmaals Michelle! HEt ziet er super uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogmaals van harte gefeliciteerd en sterke met het verhuizen. Als je nog wat spulletjes kwijt wil, kun je altijd bij mij terecht, ha, ha, ha.
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen