zaterdag 16 maart 2013

Canvas Love

Vandaag met het nieuwe papier van Prima  "Engraver" in de weer geweest.
Ik heb een canvas gemaakt met een foto van mijn opa en oma van zo een 40 jaar geleden. Erg leuk om mee te werken. Lekker vintage aan de gang, dat is heerlijk om te doen.

Zal denk ik wel mijn laatste creatieve uitspatting zijn voor ik moet bevallen. Ik ben vrijdag uitgerekend en het is nu bijna geen doen meer om nog achter mijn bureau te zitten scrappen.
Maar zodra de kleine er is en alles weer een beetje rustig is, dan kan ik weer lekker aan de slag. En het mooiste is dat ik dan natuurlijk een supermooi scraponderwerp erbij heb!!!!!




donderdag 7 maart 2013

Boekje: Paris

Alweer bijna twee maanden geleden heb ik samen met Céline een hele gave workshop bij Scrapdelight gedaan. We hebben een album helemaal bewerkt met Dylusions en gewerkt met masks. Echt supergaaf om te doen.
Vandaag is het me dan eindelijk gelukt om het album af te maken.
Het is totaal anders scrappen dan dat ik normaal doe, maar ik ben superblij met het resultaat.

















maandag 4 maart 2013

Monstermen

 
Ik ben weer heerlijk aan de klieder geweest met gesso en inkt.
Foto is genomen op een Halloween feest en zeg nou eerlijk, het zijn toch echt "monstermen"?






vrijdag 1 maart 2013

Readers reveal Creative Scrappers


Vandaag een speciale reveal bij Creative Scrappers. Het is de 250ste (en voorlopig laatste) sketch op het blog. Je kon je opgeven om als guest-designer deze sketch te maken. Dat heb ik gedaan en ik mocht als guest de LO maken. Het leuke is dat mijn vriendin Céline ook meedeed en dat we nu samen in de reveal staan!!!!! Dat is helemaal leuk!!!!!!
Kom allemaal kijken op het blog en doe mee met de sketch.
 Today on the blog of Creative Scrappers a special reveal. It is sketch #250 (and for now it is the last sketch for a while).
I'm in the reader's reveal today together with my BFF Céline. What a great honor!!!!
Come to the blog and see what we made with this sketch and join us!!!!