zondag 28 augustus 2011

Kaartje gemaakt

Ik heb voor mijn verjaardagsgeld mooie teksstempels en een set nestabilities gekocht. Die wilde ik natuurlijk wel even uitproberen.
Deze kaaert is het resultaat. Ik heb ook voor het eerst het randje geborduurd, veel werk, maar geeft wel een heel erg leuk resultaat. Ook heb ik de vlinders gewerkt met doorzichtig embossingpoeder.
Allemaal nieuwe dingen dus geprobeerd en dat allemaal op één kaartje.



dinsdag 16 augustus 2011

Pretty Lady

Vandaag toch nog lekker kunnen scrappen ondanks dat ik met niet lekker voel. Was ook wel genoeg en ga nu weer onder mijn dekentje zitten.
Maar deze foto wilde ik gewoon scrappen met het nieuwe Bo-Bunny papier dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen. En op een fotum waar ik zit was de challenge om een ton-sur-ton LO te maken, nou dat is geloof ik wel gelukt.
Ik heb de laatste sketch van creative scrappers gebruikt.






zaterdag 13 augustus 2011

Truus & Bep

Vandaag heb ik deze LO kunnen afmaken.
Op de foto's zie je Bep en Truus, dat zijn twee omaatjes die langskwamen op een scrapweekend in april. (ik heb ze natuurlijk weer eens gemist, haha)





donderdag 11 augustus 2011

Kaartenswap

Op een forum waar ik bij zit heb ik meegedaan met een kaartenswap.
En ik heb deze schuine easel-kaart gemaakt.



woensdag 10 augustus 2011

Canvas: Happy family

Moijn moeder wilde graag deze foto gescrapt hebben. En ze wilde hem ook graag op kunnen hangen. Daarom heb ik er een canvas van gemaakt.



maandag 1 augustus 2011

2 Lo's gemaakt

Ik ben afgelopen weekend lekker wezen croppen bij Nicky en het was werkelijk een heerlijk weekend.
Op zondag ook zowaar nog gescrapt en ik heb deze 2 LO's gemaakt.
de 1e LO is er een van mijn nicht en haar man. Zij zijn op 3 juni getrouwd en ik heb deze foto in de trouwzaal gemaakt. De kleuren van de foto kwamen precies overeen met de kleuren van het papier van Bo Bunny Timepiece en dat heb ik dan ook gebruikt.





Deze 2e LO is gemaakt met papier van Crate. Ik vindt de foto van mijn nichtje zo lief, dat die wel gescrapt moest worden.